![](https://www.sapoblaradio.cat/wp-content/uploads/2024/07/Diseno-sin-titulo-9-300x200.png)
24/07/24 Cuinam amb Cati Ballester
Na Cati Ballester avui ens ha explicat un menú complet. Primer ha començat amb un aperitiu molt senzill i ràpid, unes culleres de trampó amb bacallà. Com a plat principal ha parlat de com fer […]
Na Cati Ballester avui ens ha explicat un menú complet. Primer ha començat amb un aperitiu molt senzill i ràpid, unes culleres de trampó amb bacallà. Com a plat principal ha parlat de com fer […]
Cati Ballester avui ens du una selecció de receptes saludables que us encantaran. Preparam unes coquetes de plàtan i civada amb fruits vermells, una crema fresca d’alvocat, poma i coco, unes broquetes de gambons amb […]
Ara que arriba la calor na Cati Ballester ens explica diverses receptes ben fresques. Primer hem preparat una ensaladilla russa amb decoració inclosa i després un ‘mojito’ de síndria per beure amb els amics mentre […]
Voleu preparar qualque plat amb albercocs? Aprofitau ara que estan de temporada i apuntau les receptes que avui ens ha donat Cati Ballester: gaspatxo d’albercocs, llom farcit d’albercocs i dues receptes diferents de coca d’albercocs, […]
Avui hem celebrat els quatre anys del nostre espai de cuina en antena amb tres plats molt especials, que podeu preparar per a la revetlla de Sant Joan. Cati Ballester ens explica com fer una […]
Coincidint amb el Dia de l’Hamburguesa Cati Ballester Gost ens proposa diferents receptes que defugen d’allò més tradicionals. Apunta! Ens explica com fer unes hamburgueses de peix, unes hamburgueses de pa negre farcides de calamars, […]
Cati Ballester ens explica tres receptes amb pera, una fruita molt versàtil a la cuina. Començam amb un entrant fresc: una amanida de pera envoltada en full. Després passam a un risotto cremós de pera […]
Avui compartim un parell de receptes per aprofitar les llimones. Cati Ballester ens ensenya com preparar uns macarrons amb un toc de llimona, alfàbrega i formatge. Per al postre, feim d’un pastís de llimona amb […]
Cati Ballester ens proposa quatre receptes que no us podeu perdre. Preparam un oli d’oliva aromatitzat amb farigola i un vinagre de gerds, una crema de verdures i un papillot de peix amb xampinyons i […]
Recordam al mestre pastisser Francisco Moranta a través de les seves receptes tot just quan estan a punt de complir-se dos anys de la seva mort. Cati Ballester i la seva filla, Assumpció Moranta, ens […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.