
24/02/2021 Cuinam amb Cati Ballester
Avui Cati Ballester ens ha donat un bon grapat de receptes per fer cocarrois amb diferents tipus de pastes i farciments. I hem acabat el programa amb una mossegada dolça, els bunyols de Pasqua!
Avui Cati Ballester ens ha donat un bon grapat de receptes per fer cocarrois amb diferents tipus de pastes i farciments. I hem acabat el programa amb una mossegada dolça, els bunyols de Pasqua!
Aquesta setmana hem fet dos plats ben tradicionals de la cuina mallorquina amb Cati Ballester: greixera d’ous i greixonera de brossat. Aquí tens les receptes
Avui, cuinam plats que enamoren amb Cati Ballester: piruletes de lluç i gambes, dos còctels, sasuela de peix i marisc i coulant de mon chéri
Apunta les receptes d’aquesta setmana de Cati Ballester: piruletes de parmesà i pernil, còctel de marisc, rap i pinya i, de dolç, brownie sense sucre
Apunta les receptes que ens ha donat Cati Ballester! Raviolis casolans i un pastís de xocolata exquisit
Aquí teniu les receptes que aquesta setmana ens ha donat Cati Ballester: arròs brut i dues classes de coca amb talladades
Ja has fet espinagades o coques? Cati Ballester ens explica amb tot detall diferents receptes. Escolta!
Cati Ballester ens ha explicat diferents receptes ideals per al menú de Cap d’Any. Quasi totes amb raïm perquè ens arribi molta sort per al 2021!
Aquesta setmana na Cati Ballester ens ha explicat com fer tres plats ben típics de les festes de Nadal: sopa farcida, porcella rostida i cardenal. Escolta aquí les receptes pas a pas!
Cati Ballester ens ha explicat tres receptes per aquests dies de festes: mil fulls amb brandada de bacallà, pollastre amb gambes i, de postres, volcà de xocolata. Mel!