
22/09/2023 Postals d’Huialfàs. Rafel Ramis
Entre la salut i la natura. Pere Perelló entrevista a Rafel Ramis a Postals d’Huialfàs. Rafel Ramis Matas (1954) no fa gaire que s’ha jubilat. Ha treballat des del 1984 a la clínica dental situada […]
Entre la salut i la natura. Pere Perelló entrevista a Rafel Ramis a Postals d’Huialfàs. Rafel Ramis Matas (1954) no fa gaire que s’ha jubilat. Ha treballat des del 1984 a la clínica dental situada […]
Avui, a Cultura Cridanera, hem parlat de la Setmana del Llibre en Català i dels llibres com a vehicle de la llibertat amb Àlex Volney, president del Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el poeta […]
Cati Ballester ens proposa receptes amb melicotó! Una fruita amb moltíssimes propietats i que hem d’aprofitar abans no acabi la temporada. Apuntau: sopa freda de verdures i melicotó, filet saltat amb melicotó i espàrrecs, melicotons […]
Torna Cara B! Toni Curro i Miquel Junk estrenen la 3a temporada amb Pavement, banda nord-americana de rock alternatiu dels anys 90.
Guillem Crespí ens dona els resultats dels partits disputats pels equips de Sa Pobla Bàsquet que ja han començat la temporada.
L’equip de Primera Regional de l’Athlètic Huialfàs ha començat la temporada amb una derrota 2 – 4 contra el Baleares Sin Fronteras. Analitzam el partit amb Jaume Nicolau.
Avui ha passat per Cultura Cridanera Toni Curro per convidar-nos a la II Nit de Poesia Bielenca. També ens han acompanyat els cineastes Valèria Cuní i Ferran Giol per parlar-nos del curtmetratge “Cementiri d’estiu”, que […]
L’inici del curs escolar i el ple del mes de setembre són alguns dels temes que hem tractat avui amb la portaveu del Partit Popular de sa Pobla, Violeta Rodríguez.
Mai és tard per aprendre! El director del CEPA Sa Pobla, Joan Miquel Payeras, i la professora i coordinadora del Club de Lectura, Maria Antònia Valdivielso, ens presenten l’oferta educativa per a aquest curs.
Cati Ballester ens proposa diferents receptes amb ingredients de temporada: el raïm i l’orada. Feim pas a pas raïm farcit de rocafort, orada amb verdures, cistelles de raïm i gelat de raïm.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.