
26/07/2023 Vicenç Vidal
Vicenç Vidal ocuparà un escó al Congrés dels Diputats per Sumar – Més. La fita és històrica perquè per primera vegada existirà un diputat sobiranista per Balears a Madrid.
Vicenç Vidal ocuparà un escó al Congrés dels Diputats per Sumar – Més. La fita és històrica perquè per primera vegada existirà un diputat sobiranista per Balears a Madrid.
Avui tenim un menú fresc i fàcil. Cati Ballester ens explica com fer una crema freda de maduixes amb formatge feta, lluç i gambes amb salsa verda, i un espectacular pastís gelat de llimona.
Demà comença el Mallorca Jazz sa Pobla. En aquesta edició del festival, el guitarrista Toni Miranda hi serà per partida doble: dirigint la Gillespie Big Band i com a protagonista de l’homenatge que ret el […]
Aquest dimecres a les 19.30 h, torna el Trofeu s’Agricultura. El U.D. Poblense s’enfrontarà al RCD Mallorca. Parlam del partit amb el president del club pobler, Miquel Bennàssar.
Pere Perelló entrevista a Maria Antònia Ramis i Sastre.Entre la filologia i la lluita social. Quan coneixes o parles amb na Maria Antònia Ramis aviat t’adones que la vida no li ha estat “fàcil”; tampoc […]
D’ençà de la pandèmia, la biblioteca municipal es Rafal ha pres un nou rumb amb l’objectiu de potenciar la seva dimensió social. La seva bibliotecària, Malena Tugores, ens explica el projecte aprenentatge i inserció social […]
Cati Ballester Gost ens proposa un menú pel sopar i concurs de truites de patata de les festes de Santa Margalida i Sant Jaume: una truita de patates guanyadora farcida de cuixot salat, granissat de […]
La regidora de Cultura, Catalina Serra, i el director del festival Mallorca Jazz sa Pobla, Pep Crespí, ens presenten en cartell d’enguany. Artistes de primer nivell internacional com Kenny Barron, Shakura s’Aida i Mary Halvorson […]
La portaveu del Partit Popular, Violeta Rodríguez, ha estat a la ràdio per parlar-nos de la constitució de la nova corporació, de les resolucions dels primers plens i de l’anunci de vaga de l’empresa de […]
El cuiner pobler Toni Morell comparteix amb nosaltres una experiència gastronòmica diferent. Acaba de tornar de Copenhaguen on ha participat en un showcooking elaborant una paella gurmet dins el concepte de Paella Còsmica. Es tracta […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.