
05/02/25 Joan Pérez
Parlam amb Joan Pérez, regidor d’Hisenda, Innovació, Obres Públiques i Eficiència Energètica, sobre les obres que s’estan duent a terme al municipi. A més hem repassat els punts que es tractaran al pròxim ple i […]
Parlam amb Joan Pérez, regidor d’Hisenda, Innovació, Obres Públiques i Eficiència Energètica, sobre les obres que s’estan duent a terme al municipi. A més hem repassat els punts que es tractaran al pròxim ple i […]
Parlam amb Imane sobre la seva trajectòria vital, ja que és del Marroc. Ella ens explica com Malena i la biblioteca l’han ajudada a integrar-se a la comunitat de sa Pobla. Ara col·labora en els […]
Els alumnes de 1r de batxillerat de l’IES Can Peu Blanc han vengut a la ràdio a parlar de la seva participació en el projecte europeu Cansat, que consisteix a construir un satèl·lit a partir […]
Jaume Ribas agafa el relleu de Toni Torrens en la celebració de Sant Antoni al barri de Gràcia. Parlam amb ell sobre l’organització de la festa, les associacions que hi col·laboren, la rellevància que té […]
Andrés Cimas ahir va convidar a col·laborar a tothom que volgués a la seva obra col·lectiva “Sant Antoni i el Dimoni: pintura participativa”. Avui parlam amb ell sobre el procés de creació de l’obra i […]
Les festes de Sant Antoni són, avui dia, una de les celebracions més riques des del punt de vista musical. Conversam amb la musicòloga manacorina Bàrbara Duran sobre la seva conferència ‘Dels goigs a la […]
Avui a les 19 h a Sa Congregació Ramiro E estrenarà “Dimoni o’Clock” un documental que retrata la figura del dimoni a les festes populars arreu de Mallorca. El director ha explicat que aquest documental […]
La famosa cursa popular Sa Llego s’ha celebrat en 41 ocasions. Parlam amb el regidor, Guillem Crespí i amb el president del Club d’Atletisme Joan Comas, Miquel Capó sobre la cursa d’enguany, dels obsequis que […]
Demà mossèn Joan Pons presentarà “Els cullerers de Búger. Guardar la bona memòria dels antics”. Un llibre que parla de l’ofici dels cullerers i la seva història, ho farà acompanyat de Pere Perelló, escriptor; Pep […]
Parlam amb el cuiner Pep Socias sobre l’elaboració d’espinagades i del menjar més típic a l’època de Sant Antoni. Ell farà un taller a sa Pobla on no només explicarà la recepta, sinó que els […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.