
25/01/2023 Cuinam amb Cati Ballester
Després dels excessos de les festes, cuinam plats lleugers amb verdures i fruita. Cati Ballester ens explica com fer pastissets d’espinacs i xampinyons, albergínies d’espinacs i tonyina i mandarines estofades.
Després dels excessos de les festes, cuinam plats lleugers amb verdures i fruita. Cati Ballester ens explica com fer pastissets d’espinacs i xampinyons, albergínies d’espinacs i tonyina i mandarines estofades.
Cati Ballester ens dona les claus perquè aquest Sant Antoni sigui un èxit, almanco a la taula. Ens explica com fer espinagades de llom o d’anguila. També ens dona dues receptes de coca, una amb […]
Cati Ballester ens dona receptes per les taules d’aquest Nadal. Ens explica com fer unes estrelles de pasta farcides de gambes i de salmó, i una tortada de brossat i mel.
S’acosten les festes de Nadal i Cati Ballester ens explica tres receptes que no podeu perdre de vista. Començam amb un entrant, una creme brulee de foie. Continuam amb un plat tradicional de la cuina […]
La nostra cuinera oficial, Cati Ballester, ens explica diferents plats pensats per dies especials. Ara que s’acosta Nadal ens dona idees com aquest menú: tàrtar de salmó fumat, piteres de faraona farcides de massapà i […]
Cati Ballester ens proposa tres plats per una taula de festa que podeu aprofitar per fer per la fira o per les festes de Nadal. Ens dona les receptes d’un entrant de pasta de fulls […]
Cati Ballester ens proposa diferents plats cuinats de cuina de tardor. El menú d’avui és pebres de piquillo farcits de marisc i crema de carabassa, pastís de carabassó i bolets, i mousse de iogurt amb […]
Cati Ballester ens explica algunes receptes amb carabassa. Fàcils, sanes i bones, amb un aliment que no pot faltar a taula aquesta tardor. Feim raviolis de carabassa i botifarró, un pastís de carabassa i xocolata, […]
Dedicam el programa d’avui als dolços típics de Tots Sants. Cati Ballester ens explica com fer un rosari i panellets. Us animau a fer-ne aquest cap de setmana?
Cati Ballester ens explica com fer bunyols de patata, típics d’aquest temps, i bunyols farcits de brandada de bacallà, de trufa i de crema.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.