15/03/2023 Cuina amb Cati Ballester
Cati Ballester ens dona quatre receptes de croquetes per llepar-se els dits: de bacallà i panses, de sobrassada i formatge, de gambes i de bullit.
Cati Ballester ens dona quatre receptes de croquetes per llepar-se els dits: de bacallà i panses, de sobrassada i formatge, de gambes i de bullit.
Després dels Darrers Dies o el Carnaval, acaba la festa i comença la Quaresma, segons la tradició cristiana. Seguint el receptari mallorquí, Cati Ballester ens proposa fer unes sopes de peix amb bacallà, típiques d’aquestes […]
Demà és Dijous Llarder i na Cati Ballester ens ha explicat com fer greixonera dels darrers dies i ensaïmada de tallades farcida de cabell d’àngel, dos plats tradicionals d’aquestes dates.
Avui, Cati Ballester ens ha explicat tres plats d’hivern tradicionals de la cuina mallorquina: hem fet fava parada, granada d’albergínia i greixonera de brossat i ensaïmades. També hem fet el sorteig del llibre de rebosteria […]
Cati Ballester ens explica com fer uns baos amb tinta de calamar i, de postres, un pastís de poma boníssim. Apunta les receptes!
Després dels excessos de les festes, cuinam plats lleugers amb verdures i fruita. Cati Ballester ens explica com fer pastissets d’espinacs i xampinyons, albergínies d’espinacs i tonyina i mandarines estofades.
Cati Ballester ens dona les claus perquè aquest Sant Antoni sigui un èxit, almanco a la taula. Ens explica com fer espinagades de llom o d’anguila. També ens dona dues receptes de coca, una amb […]
Cati Ballester ens dona receptes per les taules d’aquest Nadal. Ens explica com fer unes estrelles de pasta farcides de gambes i de salmó, i una tortada de brossat i mel.
S’acosten les festes de Nadal i Cati Ballester ens explica tres receptes que no podeu perdre de vista. Començam amb un entrant, una creme brulee de foie. Continuam amb un plat tradicional de la cuina […]
La nostra cuinera oficial, Cati Ballester, ens explica diferents plats pensats per dies especials. Ara que s’acosta Nadal ens dona idees com aquest menú: tàrtar de salmó fumat, piteres de faraona farcides de massapà i […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.