05/04/2023 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens dona els millors consells per preparar un bon frit de me pel dia de Pasqua i la recepta de les llesques de Papa, una bona idea per no tudar les sobres del […]
Cati Ballester ens dona els millors consells per preparar un bon frit de me pel dia de Pasqua i la recepta de les llesques de Papa, una bona idea per no tudar les sobres del […]
La nostra cuinera preferida, Cati Ballester, ens dona receptes per endolcir les festes de Pasqua: feim risses o crespells, robiols i el rotlo per regalar als fillols i filloles el dia del Ram.
Pasqua arriba i na Cati Ballester ens dona moltíssimes receptes de diferents tipus de panades: de carn, de peix, sense saïm, de sípia, de gambes, amb bacallà, amb pasta d’espinacs, dolces, senyorials… Tot un món […]
Cati Ballester ens dona quatre receptes de croquetes per llepar-se els dits: de bacallà i panses, de sobrassada i formatge, de gambes i de bullit.
Després dels Darrers Dies o el Carnaval, acaba la festa i comença la Quaresma, segons la tradició cristiana. Seguint el receptari mallorquí, Cati Ballester ens proposa fer unes sopes de peix amb bacallà, típiques d’aquestes […]
Demà és Dijous Llarder i na Cati Ballester ens ha explicat com fer greixonera dels darrers dies i ensaïmada de tallades farcida de cabell d’àngel, dos plats tradicionals d’aquestes dates.
Entrevistam a Pep Socies, apassionat o “curollador” de la cuina, com ell mateix es defineix. Parlam del seu transitar dins el món de la gastronomia, de la seva etapa al Restaurant Bri, dels seus projectes […]
Avui, Cati Ballester ens ha explicat tres plats d’hivern tradicionals de la cuina mallorquina: hem fet fava parada, granada d’albergínia i greixonera de brossat i ensaïmades. També hem fet el sorteig del llibre de rebosteria […]
Cati Ballester ens explica com fer uns baos amb tinta de calamar i, de postres, un pastís de poma boníssim. Apunta les receptes!
Després dels excessos de les festes, cuinam plats lleugers amb verdures i fruita. Cati Ballester ens explica com fer pastissets d’espinacs i xampinyons, albergínies d’espinacs i tonyina i mandarines estofades.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.