
13/112/2023 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens du noves propostes per aquests dies de festes. Aquest Nadal pots sorprendre els teus comensals amb un torró de formatge com a entrant, uns mil fulls de patata amb salmó i salsa […]
Cati Ballester ens du noves propostes per aquests dies de festes. Aquest Nadal pots sorprendre els teus comensals amb un torró de formatge com a entrant, uns mil fulls de patata amb salmó i salsa […]
Començam a preparar-nos per a les festes de Nadal amb tres plats de festa. Cati Ballester ens explica tres receptes boníssimes: bolletes de formatge amb confitura de pebres, caldereta de llagosta seguint la recepta menorquina […]
Antònia Coll, editora de Sa Plaça, ens parla dels continguts sobre sa Pobla del darrer número de la revista. Hi trobareu un reportatge sobre els calderons coincidint amb la Fira de l’Arròs Pobler i una […]
Avui Cati Ballester ens explica com preparar tres plats especials per a un menú de festa. Pren nota d’aquestes receptes: crema de gambes, braç de me rostit amb mil fulls de patata i bescuit de […]
Les taronges, les castanyes i els bolets avui són els reis de la taula! Cati Ballester ens explica com fer una crema de castanyes i bolets, un filet de porc amb salsa de taronja i […]
Cati Ballester ens explica tres receptes de cuina de tardor: una crema de carabassa i gingebre, un pastís de peix i, de postres o d’entrant, un flam de cabrales.
Cati Ballester ens explica una versió més fàcil i baixa en calories del llom amb col perquè tots els ingredients es couen al vapor. També ens explica com preparar els panellets i el rosari típics […]
Entrats en la tardor, Cati Ballester ens proposa plats amb moniato i carabassa. Feim una fondue i un plat principal amb aquests ingredients. I, com que s’acosten les Verges, la nostra cuinera ens dona diferents […]
Cati Ballester ens proposa plats amb magrana, una fruita típica de la tardor rica en vitamines i antioxidants. El menú d’avui és: un aperitiu de formatge amb magrana, una amanida de tardor amb carabassa rostida, […]
Ara que és temps de mores preparam tres postres amb Cati Ballester amb aquest fruit: crema de formatge i mores, pastís de mores, i gintònic amb mores i gerds.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.