21/04/2022 Entrevista a Maria Magdalena Amengual i Maribel Castells
Hem anat a caçar mòpies! Hem parlat d’aquest fantàstic conte amb la seva autora, Maria Magdalena Amengual, i amb la seva il·lustradora, Maribel Castells.
Hem anat a caçar mòpies! Hem parlat d’aquest fantàstic conte amb la seva autora, Maria Magdalena Amengual, i amb la seva il·lustradora, Maribel Castells.
Miquel Rosselló i Joan Pau Jordà ens han parlat del seu llibre “El mirall de l’esquerra”, on reflexionen sobre el desencís que pateix l’esquerra i la limitada capacitat transformadora que té quan governa. Per passar […]
Avui ens ha acompanyat Bel López, antropòloga especialitzada en estudis de gènere per comentar la polèmica que ha incendiat Twitter a partir de les declaracions de l’streamer Xokas sobre el comportament de certs homes amb […]
Seguim amb la nostra ruta gastronòmica dels dimecres. Anam fins a Santa Margalida per conèixer Sa Granja Restaurant, un lloc concebut per compartir una varietat grossa de plats. També fan berenars tipus brunch, d’altres típics […]
Deixam de banda ja la cuina de Setmana Santa, per explicar-vos propostes més lleugeres i saludables. Cati Ballester ens conta com preparar una aigua aromatitzada amb poma, una recepta d’albergínies farcides lleugeres i gelat de […]
Al llarg dels darrers deu anys la producció d’oli a Mallorca gairebé s’ha multiplicat per quatre. 🗣️ Hem parlat d’aquest sector, de les característiques i la comercialització d’un oli de qualitat amb Pep Solivellas, d’Oli […]
🐑 Fa més de vint anys que la Cooperativa Pagesa de Pollença va començar a vendre carn de me dels seus ramaders. Coincidint amb Pasqua i amb les ganes de menjar panades, aquests dies són […]
🍴Hem seguit amb la nostra ruta gastronòmica dels dimecres. Mos hem desplaçat fins a Llubí i hem entrevistat a un restaurant que destaca i molt. És el Restaurant Brut. Segons informen a través de les […]
Avui hem fet panades i rubiols amb na Cati Ballester! Podeu triar entre un bon grapat de receptes amb diferents farciments, i amb pasta amb saïm i sense. Apuntau: panades de carn i pèsols, panades […]
Avui hem anat fins a Campos per conèixer un dels restaurants de cuina mallorquina més famosos del redol: sa Canova. Hem parlat amb en Tomeu, el seu gerent, de les seves especialitats: els frits, la […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.