13/04/2022 Entrevista a Brut Restaurant

🍴Hem seguit amb la nostra ruta gastronòmica dels dimecres. Mos hem desplaçat fins a Llubí i hem entrevistat a un restaurant que destaca i molt. És el Restaurant Brut. Segons informen a través de les seves xarxes socials, hi fan “cuina de garatge”, encara que hi fan menú degustació. A banda de per això, destaquen perquè ofereixen vins naturals, cerveses artesanes i kombutxes.

❓Aprofitant l’avinentesa, parlarem de la Kombutxa. Encara bastant desconeguda, malgrat que s’està començant a posar de moda. Què és la Kombutxa? S’ha parlat molt dels beneficis per a la salut que té. Quins són aquests beneficis?

💬 Tornats a la nova normalitat després d’una pandèmia, sembla que ens endinsam dins una altra crisi econòmica a conseqüència de la guerra entre Rússia i Ucraïna. Com creieu que us afectarà a vosaltres? Haureu d’apujar els preus? Heu tengut problemes de desabastiment en qualque moment?