21/03/2022 Entrevista amb Martí Munar
Aquest cap de setmana el Poblense ha sumat tres punts amb una victòria contra el Molinar i se situa en la quarta posició de la taula. El director esportiu del club, ens ha fet la […]
Aquest cap de setmana el Poblense ha sumat tres punts amb una victòria contra el Molinar i se situa en la quarta posició de la taula. El director esportiu del club, ens ha fet la […]
L’investigador pobler ens explica els reveladors resultats sobre la investigació que està duent a terme a l’Hospital del Mar i que ens acosten a poder vèncer els càncers de mama més agressius, els triple negatiu, […]
Avui hem entrevistat a la portaveu de Partit Popular de sa Pobla. Hem parlat de la neteja de torrents, la seguretat ciutadana, la moratòria de places turístiques, de la cercavila dels caparrots, i de projectes […]
El cantant, actor i presentador David Ordinas ens ha parlat del seu espectacle “No som tan bona persona”, que aquest dissabte arriba a Santa Margalida. A més, anam més enrere en el temps per parlar […]
Pau Franch, jove pobler que enguany acaba el Grau de Farmàcia i que fa pràctiques a la Farmàcia Major, ens parla d’educació sanitària i dels medicaments. Tractam temes com l’acumulació de medicaments, consum abusiu, impactes […]
Parlam amb el dramaturg i director Miquel Mas Fiol de l’estrena a sa Pobla de l’obra Primavera de Bèsties, una reflexió sobre la manipulació ideològica i la crispació a la nostra societat vists a través […]
Arribam al darrer programa dels alumnes de Gestió Forestal del CIFP Joan Taix. Avui parlam del desgel. El canvi climàtic està transformant els pols a un ritme accelerat i amb unes conseqüències impredictibles
Avui hem parlat amb el sommelier pobler Pere Gost. La setmana passada va quedar segon al Campionat de Balears de Sommeliers i hem aprofitat per entrevistar-lo i conèixer els secrets del seu ofici.
Avui parlam de “Fast and Healthy food”, dos conceptes que el poke bowl fa compatibles. Parlam d’aquest menjar típic de Hawaii amb Marc Balaguer, de la cadena de restaurants Natur Poke. La proposta no només […]
Hem entrevistat a Cristina Burgués i a Moisès Plazas, del restaurant de degustació Mare Nostrum. Us explicam la seva història, la seva filosofia i els trets culinaris pels quals destaca. I és que el Mare […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.