23/02/2022 Cafè Plaça – Poli de Búger

Seguim fent entrevistes a Sa Pobla Ràdio dins aquesta nova secció que hem encetat sobre gastronomia, sobre cuina. Perquè sent un poble que mos agrada menjar bé, que per una de les raons que destaca és per la riquesa gastronòmica que té; no podíem no tenir aquesta secció. Així que ja ho sabeu, els dimecres a partir d’ara aniran de cuina per partida doble. I el fet que hàgim triat aquest dia no és envà, tot està premeditat a Sa Pobla Ràdio. Els dimecres seran gastronòmics a Sa Pobla Ràdio coincidint que és el dia de la setmana que sa Pobla li dedica especialment a la cuina, coincidint amb els populars dimecres de tapes.

El nostre convidat d’avui és Josep Povardo, del Cafè Plaça i també del Poliesportiu de Búger. Dos locals amb una essència diferent, però interconnectada.

La màxima especialitat d’en Josep és la carn, tot i que també cuina molt bé moltes altres coses. Com és l’arròs, els berenars o les tapes. El Cafè Plaça destaca sobretot per les exquisides hamburgueses; i el Poliesportiu de Búger per l’excel·lent carn a la brasa.

Una hamburguesa se pot fer de moltes combinacions possibles. Te pots decantar per una cosa més lleugera com te pots decantar per una “porcada”. Quines opcions d’hamburgueses tenim al Cafè Plaça? Quina és la més “light” i quina la més “porca”?

Al Cafè Plaça sempre seguit innovau incorporant novetats a la carta. I cada mes feis una hamburguesa del mes. Per exemple, vau fer la d’Alexandre Ballester, una per Sant Antoni… Quan te poses a crear aquestes hamburgueses, que hi vols plasmar? Com conceps l’hamburguesa? Un poc com una obra d’art sembla, no?

N’hem parlat!