07/04/2022 Centre Educació Especial Son Ferriol

🧑🏻‍🏫 Ens hem desplaçat, metafòricament parlant, fins a Son Ferriol per conèixer el Centre Públic d’Educació Especial. I és que, creim que és bastant desconegut si no tens qualque persona propera, familiar o conegut; amb necessitats especials i que requereixin, per tant, una educació especial.
👩🏼‍🏫 Hem entrevistat a la directora d’aquest centre, a n’Antònia Alemany, perquè ens explicàs quins perfils d’alumnes tenen, de quines edats, què hi fan… Un poc tot.
❓Quants d’anys té aquest centre? Quants d’anys fa que ajuda a persones amb necessitats especials?
❓Quin perfil d’alumnes teniu? De quines edats? I quins grups hi ha?
❓Quants d’alumnes teniu a hores d’ara?
❓I què hi fan aquests alumnes a Son Ferriol? Quin horari? Fan classes normals tal com les entenem però adaptades a ells, o fan un altre tipus d’activitats? Quines són aquestes activitats? Ens ho pots explicar?
❓Quants professors hi ha al Centre d’Educació Especial de Son Ferriol?
❓Quants alumnes tenen cada un? De quants alumnes són els grups?
💬 Sustentes amb jo que potser és un centre un poc desconegut en general a Mallorca?
❓Per què és necessari un centre com aquest instal·lat a Son Ferriol?
💭 Com us va afectar la pandèmia? Com vos vàreu adaptar? Perquè crec que deu ser més difícil fer-ho amb un perfil d’alumnes com el que teniu i les activitats que feis…
❓Com va afectar el confinament a aquests alumnes? Segur que ho va fer més que a la resta…
❓D’ençà que, per sort, els alumnes han tornat a les aules, creus que estan millor, més contents? Estan contents ells de venir? Estan a gust amb les activitats que hi feis?
❓Heu notat millores en els alumnes que venen?
❓O els mateixos pares dels alumnes, vos han comentat res? Aquestes millores? Segur que estan ben contents que els seus fills venguin al vostre centre…