06/07/2022 Miquel Àngel Barrios

Seguim amb els dimecres gastronòmics a sa Pobla Ràdio.

Avui feim una entrevista diferent. Mesclam aquesta secció de gastronomia amb entrevistes per conèixer a persones que estan dins el món de les xarxes socials de Mallorca.

Segurament recordareu que fa poc vam entrevistar al col·lectiu Vermutòlegs i Vermutòlegues de Mallorca. A aquella entrevista no hi eren tots, i molta de la gent relacionada amb aquest grup té talent. Sovint ens passa que d’una entrevista ens en surten un bon grapat.

Entrevistam a algú que forma part dels vermutòlegs, però no ho feim per això. Si no que ho feim per qui és, ell personalment. Segurament vos sonarà, i és que és prou conegut per la feina que ha fet i per la feina que fa. Vos sonarà per ser en @barriades a Twitter. En Miquel Àngel Barrios, de Binissalem.

A la seva biografia de Twitter ens dóna algunes pistes de com és: “Els diacrítics abans molaven. Odio la fruita confitada. No record quan vaig deixar de ser feliç però ho lluito cada dia”. Així mateix, avui el volem conèixer amb més calma i profunditat.

I ara segurament vos demanareu què té a veure tot això amb la secció de gastronomia?

Idò, perquè a banda de per voler descobrir tot això, concretament l’entrevistam per ser l’autor d’un llibre sobre cuina: Les cuineres de Binissalem.