04/03/2022 Entrevista a María Nicolau

🧠 Seguim fent entrevistes en matèria de salut mental a Sa Pobla Ràdio, i és que els temes per tractar són infinits. La nostra entrevistada d’avui ho sap bé això!
🗣 Possiblement ja la coneixereu, i és que és ben popular. És tota una instagramer que fa divulgació sobre psicologia, sobre salut mental. Supòs que aquesta és una de les parts bones de les xarxes socials, que les podem emprar per extendre el coneixement, per a fer una funció social. Per a influir en la societat positivament, que és el que fa na María Nicolau, @psicomeryy a Instagram.
ℹ️ Na María difon sobre salut mental i ajuda a gairebé 4.000 seguidors que la segueixen. A canvi de res, ens ajuda a identificar conductes tòxiques que poguem tenir, sentiments que no sabem d’on ens sorgeixen i gestionar-los… En definitiva, divulga sobre psicologia, ens ajuda a l’autoconeixement, a l’educació emocional.
🔊 L’hem entrevistada per conèixer-la més a ella com a professional del seu àmbit, per saber com enfoca haver-se fet un lloc a les xarxes socials per divulgar sobre psicologia; i per descobrir també quines són les principals consultes que reb dels seus seguidors.
📈 Na María està molt activa a @psicomeryy. A través de les teves històries fa un “consultori”. Un consultori on els seus seguidors li demanen que tracti temes.
🕚Hem replicat aquest consultori aquí, a Sa Pobla Ràdio. I hem sortit de dubtes de les qüestions més recurrents que tenim els humans.