
14/10/2020 Cuinam amb Cati Ballester
Cuinam receptes de temporada amb Cati Ballester! Començarem fent una amanida de tardor, després uns bolets confitats amb botifarró i acabam amb els tipícs bunyols de les Verges. Mel!
Cuinam receptes de temporada amb Cati Ballester! Començarem fent una amanida de tardor, després uns bolets confitats amb botifarró i acabam amb els tipícs bunyols de les Verges. Mel!
Parlam amb el pobler Andreu Company sobre les seves darreres feines: la restauració dels gegants de sa Pobla i uns caparrots per a la sèrie de RTVE “La caza. Tramuntana”, dirigida per David Ulloa i […]
Art i Copes o Art i Covid és la proposta cultural del cap de setmana! Avui n’hem xerrat amb alguns del seu protagonistes… Marta Miralles, Cata Valls, Felip Caldés, David Burbano, Petit i Joan Porcel
A l’espai de grups municipals, entrevistam a la portaveu del Socialistes de sa Pobla, Xesca Mir
Si els turistes pensen que un govern o una destinació concreta no pren les mesures necessàries contra el coronavirus o no hi ha controls suficients, aquests podrien decidir no venir, tant ara com en el […]
Cuines amb nosaltres? Cati Ballester recupera tres receptes antigues, fàcils i bones: raoles de ciurons, macarrons amb sobrassada i coca pujada.
Avui, recuperam una recepta antiga: una pasta de fulls amb pebres confitats i sobrassada. De plat principal, us proposam la llampuga amb escabetxo i, per acabar amb dolç, trufes de xocolata
A l’espai de grups municipals, hem parlat amb el portaveu d’Independents per sa Pobla, Biel Ferragut. Ens ha explicat les actuacions de la brigada municipal per a l’inici del curs escolar, els projectes turístics en […]
Amb les darreres figues de la temporada, Cati Ballester ens prepara galetes d’oli amb sobrassada, figues i mel, i una pizza amb pernil ibèric, ruca i figues. I com a plat estrella, llampuga amb pebres!
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.