
16/12/2020 Cuinam amb Cati Ballester
Cati Ballester ens ha explicat tres receptes per aquests dies de festes: mil fulls amb brandada de bacallà, pollastre amb gambes i, de postres, volcà de xocolata. Mel!
Cati Ballester ens ha explicat tres receptes per aquests dies de festes: mil fulls amb brandada de bacallà, pollastre amb gambes i, de postres, volcà de xocolata. Mel!
Cati Ballester ens proposa tres plats especials pels dies de festa: un torró de foie amb ceba i mango, un suquet amb peix i marisc, i un pastís Red Velvet
Vols aprendre a fer torrons a casa? Apunta totes les receptes que ens ha donat Cati Ballester
Prepara els millors plats de festa amb les receptes de Cati Ballester! Aquesta setmana hem fet pera amb pasta de full i amanida de rocafort i nous; corona de Nadal; còctel de cava rosat amb […]
Al nostre espai de cuina, us proposam plats per a la taula de les festes Nadal. Cati Ballester ens ha explicat com preparar un pa de raïm, un paté de pinyons i moscatell, i rap […]
Aquest Nadal serà més casolà que mai! Avui començam a proposar-vos plats de festa per fer a ca vostra. Cati Ballester ens explica com fer torró de xixona, unes galletes dolces de torró i, com […]
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.