03/08/2022 Cuinam amb Cati Ballester
Avui hem fet tres plats ràpids i fàcils amb Cati Ballester: ous farcits de gambes, canelons de marisc amb salsa de bolets i formatge, i un pastís fresquet de xocolata.
Avui hem fet tres plats ràpids i fàcils amb Cati Ballester: ous farcits de gambes, canelons de marisc amb salsa de bolets i formatge, i un pastís fresquet de xocolata.
No hi ha estiu sense una bona sangria! I amb aquesta caloreta, qui no en vol un tassonet? Cuinam plats refrescants, ràpids i fàcils amb Cati Ballester Gost. Sangria.Sangria de mores sense alcohol.Esqueixada de bacallà.Tres […]
Avui tenim un menú de luxe! Cati Ballester ens cuina: Crema de meló i poma a l’aroma de llimona i menta. Arròs negre amb gambons acompanyat d’una maionesa sense ou. Cistelletes de llimona amb fruits […]
Cuinam plats ràpids i estiuencs amb Cati Ballester Gost: Vieira gratinada. Sípia amb trempó. Pastís gelat de nata.
Cati Ballester ens dóna tres receptes per celebrar la revetlla de Sant Joan: Coca de ceba caramel·litzada amb figues i sobrassada picant.Coca de Sant Joan.Ginet granissat.
Cati Ballester ens proposa tres plats fresquets i lleugers per combatre la calor. Feim sorbet de meló, amanida de musclos amb mousse de bonítol i amanida de carabassó i fumats.
Aquest dimecres, Cati Ballester ens proposa tres plats ben fresquets! Hem fet pastís de porros i gambes, seitons en vinagre amb verdures de temporada i oli de julivert, i pera al vapor amb granissat d’herba-sana.
Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Nocturna de la Patata i nosaltres anam fent boca amb: tres propostes de na Cati Ballester: bolletes de patata farcides de formatge; pastís de patata, carn […]
Avui, Cati Ballester ha triat un fruit de temporada per fer tres plats: confitura, amanida i gelat de nespres.
Avui, plats fresquets i de temporada per combatre la calor! Cati Ballester ens explica com fer una amanida de ciurons, carxofes amb gambes i un pastís de formatge i albercocs.
Actualitat, diversitat, compromís i sobretot ràdio. T'esperam a l'altra part de l'altaveu.