21/06/2022 Reggaetonpare

Dimarts de cultura a sa Pobla Ràdio!


Seguim entrevistant a joves i entrevistam a un grup ben fester, format per cinc amics de Petra i Vilafranca que mescla música, quotidianitat i humor en cada una de les seves cançons. El grup remarca que cada tema parteix de les seves vivències personals més divertides i peculiars.


La banda de “pop-rock narratiu” presenten el single Benjamín, un avançament del disc que veurà la llum aquest juliol.
Vos ha passat mai que vos demanin el DNI quan anau a comprar beures a un super? Reggaetonpare suposa que si, però segurament no vos ha passat quan estàveu a punt de fer es 30 anys.


ℹ️ Benjamín conta una història real del ‘frontman’ de Reggaetonpare, a més dels mil i un comentaris que ha hagut d’aguantar durant la seva vida per culpa de la seva “cara d’al·lotet”. En definitiva, aquest àlbum és el resultat d’ajuntar un DNI, botelles de vi i en Ramón García; tot dins una mateixa cançó. Ha estat gravat i mesclat a Estudis Tramuntana.


Van presentar el nou single el 17 de juny i treuen el disc sencer dia 1 de juliol, amb Blau Produccions.


Els entrevistam perquè volem conèixer molt més qui són de primera mà i perquè ens expliquin tots els detalls d’aquest single i àlbum.


Des de quan feis música cada un de vosaltres? Heu estudiat res relacionat?


Com i quan neix Reggaetonpare? Vos coneixíeu d’abans vosaltres?


Amb quina idea? Amb quin estil? Com definiríeu la música que feis?


Remarcau que cada tema d’aquest darrer àlbum parteix de les vostres vivències personals més divertides i peculiars. Aquí no feim periodisme groc ni vos demanarem res que no ens vulgueu contar, però, hi ha alguna d’aquestes cançons que fan referència a alguna anècdota especial? Més especial que la resta i que vulgueu compartir amb nosaltres?


Com va ser el procés d’enregistrament d’aquest disc?


I com descriuríeu el resultat?


Estau satisfets?


Podem esperar concerts pel juliol o per aquest estiu o per quan sigui?