21/06/2022 Cor de Dones Sant Francesc d’Inca

Dimarts de cultura a sa Pobla Ràdio!

Seguim entrevistant a persones que contribueixen al llegat cultural que tenim. I a persones que fan música, que és una d’aquelles coses que mouen el món i que ens mouen a nosaltres, als humans.

A més, entrevistam a dones, per la qual cosa estam molt contentes. Perquè ja sabeu que som una emissora feminista i volem visibilitzar a dones. Perseguim fer entrevistes paritàries a sa Pobla Ràdio, en totes i cada una de les nostres seccions. Encara que a vegades ens és difícil. Un reflex de la desigualtat social que hi ha, encara; i que volem fer desaparèixer.

Entrevistam a Cor de Dones de Sant Francesc d’Inca. Elles són un grup de cant coral que el pròxim 25 de juny fan un concert solidari a les 20.30h a la Sala Principal del Teatre Principal d’Inca. “Del Mediterrani al món”, es tracta d’un concert solidari per a Xisco Pol.

Parlam amb Cristina Llabrés, la directora de la coral, perquè volem que ens doni tots els detalls d’aquest concert, però també per a conèixer-les a elles com a agrupació musical.

Quan neix i amb quina finalitat neix Cor de Dones?

A tall musical, quines diferents veus són les que trobam a una coral de dones?

Ens pots explicar una mica el recorregut de Cor de Dones? Coses que hàgiu anat fent: concerts/actuacions…

Hi ha hagut alguna d’aquestes actuacions que vos marcàs especialment?

Ha tengut bona rebuda la coral a Inca?

Està oberta a noves incorporacions? Si alguna al·lota d’Inca ens estàs escoltant i hi estàs interessada, com ho podria fer?

Anem a parlar del concert d’aquest dissabte. Que és un concert solidari per a Xisco Pol al Teatre Principal d’Inca. Primer de tot, qui és Xisco Pol?

Com es presenta aquest concert? Ens pots donar detalls del repertori?